På grunn av at de fleste som ønsker å bli med på stille dag ikke har mulighet nå på lørdag har vi bestemt oss for å utsette dagen til søndag 12. april. Håper de som kan ha lyst til dette setter av dagen allerede nå:) Mer info kommer etterhvert, eller ta kontakt om du har spørsmål!

En dag med STILLHET, tenk så fantastisk!!

Det siste året har jeg snakket med flere av dere som er med i huskirkene, og også andre, om det å være i stillhet. Det virker som om ganske mange lengter etter et stille pusterom innimellom en hverdag med mange inntrykk, mye støy og en forventning om å alltid være tilgjengelig. Stillhet gir kroppen et nydelig pusterom på mange vis, og den gir en åpenhet og mulighet for å lytte litt ekstra til Guds stemme i livene våre.

Lørdag 21. februar kl. 11.00-16.00 inviteres du til å bli med på en stille dag hjemme hos meg på Jørpeland.

Jeg har en tante, Valfrid Botnen, som driver med retreat og sjelesorg. Hun er det jeg vil kalle ekspert på å lede mennesker inn i stillhet på en veldig fin og ufarlig måte. Hun blir med oss denne lørdagen. Opplegget for en slik dag vil være å slappe av, være stille, lese en bibeltekst eller to som du får utlevert, lytte, spise lunsj, rusle en tur..++ Noe av det fine med å komme sammen i stillhet er at det krever ingen prestasjoner! Om du har lest mye eller lite i bibelen, om du er yngre eller eldre, om du føler livet er på topp eller på bånn, det spiller ingen rolle. Det som betyr noe er at Jesus vil være der sammen med oss i stillheten, og han stiller ingen krav!

Jeg tror du vil bli overrasket:)

Ta gjerne kontakt med meg på facebook, på mobilnr: 99152947, eller på mail: ragals85@gmail.com, dersom du ønsker å bli med eller ønsker mer info.

Jeg gleder meg!
Ragnhild Alsvik