Hjertelig velkommen til den femte gangen vi samler stammene!

I år flytter vi Stammefeiringen til våre fantastisk flotte omgivelser på Jørpeland. Stammefeiringen handler om at ulike stammer kommer sammen for å lære, le, spise og feire. At vi i år har valgt å flytte Stammefeiringen fra Bryne til Jørpeland er det er flere grunner til. Fasiliteter og omgivelser kan ikke bli bedre enn de vi får på Jørpeland med Klippen som utgangspunkt. Men mest av alt handler det om at vi ønsker oss et bredt eierskap til selve arrangementet og da kan vi ikke være på det samme sted hvert år.

Tema for Stammefeiringen 2013 er; Nytt land, det handler om komme seg videre.

IMG_2064

Vi ønsker å inspirere vanlige etterfølgere til å gjøre nye ting. Det trengs en hel mengde av etterfølgere som tar risiko og prøver å innta nytt land. Vi ønsker å sette fokus på alt fra viktigheten av å se nye ting skje, til hvordan man praktisk gjør det. Det skal være dager med fokus på fremtiden og hvordan vi kan se en bevegelse av vanlige etterfølgere reise seg og innta det landet Gud har lovet oss å leve i.

Har du vært på Stammefeiringen før vil du kjenne igjen det meste. Dagtid er satt av til undervisning, tilbedelse og inn-put, ettermiddag og kveld har et sosialt preg. Det blir hjemmefester, ”revy” og grillfest. Det er viktig å være sammen når vi samles og vi tror latteren rundt pizzabordet, forbønn i sofakroken sammen med den gode samtalen over en kopp kaffe er avgjørende for at Stammefeiringen skal bli det vi ønsker.

Klatrevegg

På dagtid skal vi være i lokalene til Klippen Pinsemenighet på Jørpeland. BARNAS Stammefeiring blir i pinsemenighetens egen barnehage og her er både et flott uteområde, stor gymsal og en tøff klatrevegg tilgjengelig.

 

 

Overnatting.

Er du tilreisende til Stammefeiringen? Den beste og rimeligste (gratis) måten er overnatting privat hos gode folk på Jørpeland og Tau. Dette er en fantastisk mulighet til å bli kjent og bygge gode relasjoner.

Verkshotellet

Verkshotellet på Jørpeland er et koselig lite hotell midt i Jørpeland sentrum og her har vi fått gode Stammefeiringspriser. Enkeltrom kr. 872,- dobbeltrom kr. 1112,- trippelrom kr. 1192,-  og familierom kr. 1352,- alle priser er pr. natt inkl. frokost. Bestilling skjer direkte til hotellet og du oppgir koden ”Stammefeiring” så får du Stammefeiringspris på oppholdet. Tlf. 407 21 858.

 

 

Vaulali Leirsted ligger i Bjørheimsbygd ca 10-15 min kjøring over Leitevegen fra Jørpeland. Leirstedet har rom med hotellstanVaulalidard med sengeplass til ca 80 personer og plass til flere campingvogner ute, vi håper at dette blir som en familieleir. Grillfesten lørdag kveld vil også bli på Vaulali så dette er ”midt i blinken” for både store og små. Reservering av rom her gjøres sammen med påmeldingen på nettsidene og prisen på Vaulali er for 4 overnattinger inkl. frokost. Voksne fra 15 år: kr. 1.500,- barn fra 5 til 14 år: kr. 950,- barn 0-4 år: Gratis. Campingvogn koster kr. 500,- og det er mulighet for å kjøpe frokost hvis ”campingturistene” ønsker det.

Dette kommer til å bli utrolig bra, og vi håper å fylle opp arrangementet til randen. Har du vært med tidligere år er det ingen grunn til ikke å komme også i år. Har du ikke vært med tidligere, er arrangementet i år en gylden mulighet til å komme for første gang.

IMG_2445

Påmeldingen til Stammefeiringen åpnet 15. mars og prisen er den samme som i fjor kr. 850,- pr. person, 15. april stiger prisen til kr. 1300,- Det er egen påmelding til Barnas Stammefeiring (opp til og med 7. klasse) og her er prisen kr. 150,- pr barn.

Vi bruker Bedehuskirkens påmeldingsystem av praktiske årsaker. Trykk her for å melde deg på i dag.

Velkommen!