Hjertelig velkommen til Stammefeiring 2014 på Jørpeland!

 

Påmeldingen er nå åpnet. Trykk her for å melde deg på! (via bedehuskirkens.no sitt system)

 

Stammefeiringen blir i år også arrangert i flotte omgivelser på Jørpeland. Stammefeiringen handler om en større bevegelse av mennesker fra ulike steder som samles til én stamme for å bli fornyet, knytte relasjoner og samtidig lytte til hva Gud sier i sesongen vi er i.  Vi tror det er viktig å samles for å oppmuntre og inspirere hverandre til å holde fram visjonen Gud har gitt oss.

IMG_2155Tema for Stammefeiringen 2014 er evangeliet i alt. Evangeliet er Guds kraft til frelse. Er det mulig å leve i den erfaringen? Hvordan ha evangeliet som utgangspunkt for våre liv hver eneste dag? Evangeliet er kjernen i vår kristne tro – det er verken en teori eller noe som skjedde en gang da vi kom til tro. Evangeliet kan være Guds kraft til frelse for hver den som tro. Er det det i ditt liv? Vi ønsker på Stammefeiringen 2014 å kaste lys på hvordan evangeliet kan bringes inn i alt. Hvordan kan evangeliet bringes inn i våre ekteskap? Hvordan kan evangeliet bringes inn i våre samtaler? Hvordan kan evangeliet bringes inn i våre problemer og utfordringer? Hvordan kan evangeliet bringes inn i våre suksesser og seire? Hvordan kan evangeliet være fundamentet vi bygger våre liv på og hvordan kan det være rammene for vår livs-praksis? På Stammefeiringen 2014 tror vi Gud vil gjøre noe inni oss; slik at vi står litt stødigere enn vi gjorde før – evangeliet i alt!

 

Det er viktig å være sammen og vi tror latteren rundt pizzabordet, forbønn i sofakroken sammen med den gode samtalen over en kopp kaffe er avgjørende for at Stammefeiringen skal bli det vi ønsker.Dagtid er satt av til undervisning, tilbedelse og input, ettermiddag og kveld har et sosialt preg. Det blir hjemmefester, huskonserter og grillfest.

IMG_2020

 Nytt i år er at vi har ordnet gratis overnatting for alle ungdommer på Fureneset speiderhytte utenfor Dalen. Speiderhytta er stor og har sengeplasser til 30, så her blir det god anledning til å henge sammen og bli kjent med andre ungdommer. I tillegg blir det arrangert ungdomsmøte fredag kveld sammen med pinsemenigheten Klippen.

KlatreveggPå dagtid skal vi være i lokalene til Klippen Pinsemenighet på Jørpeland. BARNAS Stammefeiring blir i pinsemenighetens egen barnehage i samme bygg og her er både et flott uteområde, stor gymsal og en tøff klatrevegg tilgjengelig.

 

 


 

Progammet blir (omtrent) slik:

Torsdag 29. mai Fredag 30. mai Lørdag 31. mai
09:30 Lovsang Lovsang Lovsang
10:15 Kaffe og frukt Kaffe og frukt Kaffe og frukt
10:30 Undervisning / Barnas Stammefeiring Undervisning / Barnas Stammefeiring Seminarer / Barnas Stammefeiring
12:30 Lunsj Lunsj Lunsj
13:30 Seminarer / Barnas Stammefeiring Aktiviteter Undervisning /  Barnas Stammefeiring
19:30 Hjemmefester med pizza Velg mellom huskonserter eller ungdomsmøte Grillfest på Vaulali

 

hoved-talere

I år blir det tre hovedtalere. Thomas Rake er leder av Bedehuskirken og kommer fra Bryne. Mal Calladine kommer fra England, og har vært på Stammefeiringen flere ganger før. Arnt Jakob Holvik er en av lederene av Influx-nettverket, og planter for tiden menighet i Bergen.

 

Overnatting.

Vi anbefaler å velge den beste overnattingen som er privat hos gode folk på Jørpeland og Tau. Dette er en fantastisk mulighet til å bli kjent og bygge gode relasjoner, i tillegg er det gratis.

Furuneset speiderhytte i Dalen ligger 6 km utenfor Jørpeland sentrum. Her er det gratis å overnatte for alle ungdommer.

Verkshotellet på Jørpeland er  et koselig lite hotell midt i Jørpeland sentrum. Bestilling skjer direkte til hotellet og, vi har ikke reservert rom. Du oppgir koden ”Stammefeiring” for å få 20% rabatt på oppholdet. Se www.verkshotellet.no

verkshotellet

Vaulali Leirsted ligger i Bjørheimsbygd ca 10-15 min kjøring over Leitevegen fra Jørpeland. Leirstedet har rom med hotellstandard med sengeplass til ca 80 personer og plass til flere campingvogner ute, vi håper at dette blir som en familieleir. Grillfesten lørdag kveld vil også bli på Vaulali så dette er ”midt i blinken” for både store og små. Reservering av rom her gjøres sammen med påmeldingen på nettsidene og prisen på Vaulali er for 4 overnattinger inkl. frokost. Voksne fra 15 år: kr. 1.500,- barn fra 5 til 14 år: kr. 950,- barn 0-4 år: Gratis. Campingvogn koster kr. 500,- og det er mulighet for å kjøpe frokost hvis ”campingturistene” ønsker det.

 

vaulali

 

Påmeldingen til Stammefeiringen skjer på http://bedehuskirken.no/pameldinger, og prisen er den samme som i fjor kr. 850,- per person. 10. mai stiger prisen til kr. 1300,-.  Studentpris er kr. 600,- per person, denne stiger til kr. 1050,- 10. mai.  Det er egen påmelding til Barnas Stammefeiring (fra 2 år til og med 7. klasse) og her er prisen kr. 150,- pr barn, prisen stiger til kr. 300,- fra 10. mai.

Velkommen!

 

Foto fra Stammefeiring i fjor: Hans Arvid Grødeland