Program

Torsdag 9. mai

09:30 Lovsang

10:30 Hovedsesjon

12:30 Lunsj

13:30 Seminar (slutt ca 1530)

19:30 Hjemmefester

Fredag 10. mai

09:30 Lovsang

10:30 Hovedsesjon

12:30 Lunsj

13:30 Aktivitetsettermiddag for å bygge vennskap, relasjoner og kanskje muskler

– Tur til Preikestolen, sykkeltur, squash, fotball, båttur, vannski etc.

19:30 Revykveld på Jørpeland Bedehus – vandring i Bedehusland

Lørdag 11. mai

09:30 Lovsang

10:30 Hovedsesjon

12:30 Lunsj

13:30 Seminar (slutt ca 1530)

19:30 Grillfest på Vaulali Leirsted

 

Da nærmer det seg årets store begivenhet, nemlig at stammene skal samles 9-11. mai. Nytt i år er at vi skal samles på Jørpeland, og Strand Huskjerker har lagt ned mye innsats for at vi skal få flotte dager på Strandalandet. Vi får låne Pinsemenigheten Klippens flotte lokaler så rammen rundt årets feiring den aller beste. Det er i overkant av 210 voksne og barn påmeldt og en flott gjeng medarbeidere og ungdommer. Det blir mye folk i år også og det gleder vi oss over!

Tema for Stammefeiringen 2013 er; Nytt land! Det handler om å komme seg videre, vi ønsker å inspirere vanlige Jesusetterfølgere til å gjøre nye ting. Det trengs en hel mengde av etterfølgere som tar risiko og prøver å innta nytt land for Jesus. Vi ønsker å sette fokus på alt fra viktigheten av å se nye ting skje, til hvordan man praktisk kan gjøre det. Det skal være dager med fokus på fremtiden Jesus har for oss og hvordan vi kan se en bevegelse av vanlige etterfølgere reise seg og innta det landet Gud har lovet oss å leve i.

Ha forventning både til hva Gud og andre mennesker kan gi til deg både i samtaler, over en kopp kaffe eller i forbønn og betjening. Mennesker er viktig og Stammefeiringen 2013 handler om oss. Vi ønsker å ha rom for å kunne utvikle nye bekjentskap og kunne pleie gamle vennskap. For at dette skal kunne skje må vi dele med hverandre, dele liv, historier og inntrykk.

Alle dagene starter med at vi setter fokus på Gud. Vi begynner kl 09:30 med lovsang før det blir en liten kaffe pause og så starter hovedsesjonen kl 10:30. Da vil BARNAS Stammefeiring og undervisning for voksne være adskilt. Vi vil oppmuntre alle til å prioritere mest mulig tid i lovsang, ta med barna og la dem springe rundt å være en del av det som skjer. Det er ikke et problem, livet begynner hos Gud og vi tror det er viktig at vi også begynner hos Han.

 

BARNAS Stammefeiring:

Alle som har barn påmeldt skal ha mottatt en egen e-post med info. Gi beskjed snarest, til karinlandro@gmail.com om du ikke har fått denne e-posten.

 

LUNSJ:

Lunsjen er en god arena for å bli kjent med nye mennesker. Lunsjen er gratis, det eneste du må betale for er hvis du vil ha ei flaske brus til maten.

 

HJEMMEFESTER torsdag kveld:

Et av helgens høydepunkter er hjemmefest! Meld deg på når du kommer på torsdag. Lister til hvilke hus du kan besøke blir hengt opp i foajeen. Siste frist for å melde seg på er i lunsjen, altså innen kl 13.30.

 

REVY på Jørpeland Bedehus fredag kveld:

Dette blir en fantastisk vandring i Bedehuslandskapet fra Nærbø til Jørpeland. Vi er lovet en humoristisk kveld med en ”smak av Asia”.

 

GRILLFEST lørdag kveld:

Lørdag kveld blir det grillfest på Vaulali Leirsted. Leirstedet ligger fantastisk til ved Østrehusvatnet i Bjørheimsbygd. Grillfesten starter 19:30, og fra grillen blir det noe for enhver smak.

Det blir ikke noe offisiell velkomst på grillfesten, kvelden går sin gang, vi har god tid til å nyte både omgivelsene, maten og hverandres selskap. Kanskje blir det en konkurranse eller to i løpet av kvelden.

 

SEMINARENE:

Kristian Landro: Hvordan revitalisere en tradisjonell forsamling?

Et par fra Jørpeland: Pionær misjonærer i Afrika

Sam Lovell: Forvandlingen fra etablert menighet/kirke-tenkning til noe som nesten ingen forstår hva er (han deler av sin egen vandring og historie) et sted hvor vi når studentene i vår tid.

Torstein, Kjartan, Hanna & Anne Rut: Historier om forandringene og utfordringene med det å gå fra å leve et “normalt” liv til det å leve sammen i kollektiv

Erik Fish: Releasing Gifts of the Holy Spirit/Baptism of the Holy Spirit – This would be a seminar focused on Holy Spirit testimonies, how to pray for activation of spiritual gifts, dreams, etc., how to pray for others, along with experiential time for every participant to do this in the seminar. Discipleship and Church Planting in Strange Places – This seminar would be full of stories of odd places I’ve seen disciples made and simple churches starting in the last few years, along with practical steps for people to take to make new disciples and expressions of church in new places (new land). I realize you have been teaching and practicing CPM principles heavily, so if you feel this topic is over-done, I will change it. But this area is my strength, and I would be able to share my heart and many encouraging stories.

Mal Calladine: Reflections on a Journey to a New Land – Principles & Practicals. In this seminar we want to wrestle with what Paul describes in Romans 1:4 as «receiving grace and apostleship» to reach new people in new places. Reflecting on what we think are the key principles from our own journey, we want to consider what it means to… be called? sent? inspired? guided? intentional? find our place of authority? & to get out the way to let the sovereign God do his thing? If we are all ‘sent ones’ – what does this grace & apostle-ing look like? We want to bathe in the glory of the source of «apostolic sent-ness» – the Lord of the Armies of Heaven who is looking to fulfil his purposes through us; & then get down & dirty with some practicals!

Sosiale medier

Vi ønsker å oppmuntre til å ta med lesebrett og smarttelefoner, og til aktivt å bruke dem. Sosiale medier er laget for å dele, og vi tror det er en bra ting å dele med omverden hva som skjer. Del sitater, observasjoner, morsomheter og hva du ser skjer. Vi ønsker oss mest mulig aktivitet og at flest mulig deltar og deler men det er viktig at vi ikke legger ut bilder av barn etc. hvis det ikke er avklart. Vi oppmuntrer alle til å bruke Facebook og Twitter (og lignende) aktivt og mye. Er du aktiv på Twitter er hashtagen; #Stammefeiring.

 

Sen påmelding?

Har du ikke rukket å melde deg på enda? Påmeldingen er åpen frem til og med 6. mai. Meld deg på her. Tenåringer får spesialpris når de melder seg på med å sende e-post til andersen.kjetil@gmail.com. Husk å skrive navn, adresse og e-postadresse du kan bli kontaktet på.