Fra onsdag 22. feb til søndag 26. februar var hele 95 ungdommer fra Strand og Bryne i Hemsedal. Det viste seg å være en fantastisk gjeng som reiste i lag. Vi var 53 stk som reiste fra Strand og hadde en egen buss som vi kjørte opp. Veien gikk om Bergen, Voss og Aurlandtunnelsen, så det ble en lang tur opp. Fremme ved KRIK Høyfjellssenter ventet nydelig mat.


Vi fikk fantastisk oppvertning på KRIK Høyfjellssenter!
 


Et eksempel på den gode maten vi fikk servert :)

 

Vi fikk to fine dager i trekket, uten noen større skader. Det eneste som var dumt var at den ene dagen var trekket stengt, men det virket ikke til å legge en demper på gjengen. Hjemme på senteret ble det dratt i gang leker, film og noen laget hopp utenfor. Så det skulle ikke mangle på aktiviteter å finne på. Det som definerte turen var godt humør, god stemning og Guds nærvær.

 
Møtene som vi hadde på kvelden var helt spesielle. Gud var virkelig tilstede og møtte oss, gjennom lovsang, tale og vitnesbyrd. Mange kom til forbønn og ville ta steg nærmere Gud. Dette må feires :)  Selv om vi var to forskjellige gjenger, fra Bryne og Strand, var det null problem. Det var en stor styrke å ha med de fra Bedehuskirken på Bryne og det er oppmuntrende å være sammen med ungdommer som er på samme reisen som vi er.
 

Kjartan Aano talte ene kvelden om forskjellen mellom «tradisjon og relasjon»
 


Disse tre var enormt gode til å lede lovsang alle kveldene!
 


På turen hjem hadde vi en pause på grunn av kolonnekjøring. Den ble nyttet «godt».

 

– Lars Rødne Midtbø