schoolofprophecy_bath_

18-20 april kl 10.00-16.00 arrangeres det et veldig bra kurs om profetisk tjeneste og nådegave. Kursholdere er Liz Evans og Faisal Malick. Vi har tidligere deltatt på lignende kurs med Liz Evans, og har erfart at vi har fått kunnskap, trening og erfaring av den profetiske funksjonen i kirken som har blitt svært verdifull.

1Kor 14,1: Jag etter kjærligheten, søk åndsgavene med iver, særlig det å tale profetisk


1Kor 12:1 Når det gjelder Åndens gaver, søsken, vil jeg at dere skal ha kunnskap om dem.


For hvem?

Dette kurset passer for deg som er interessert i å lære om profetisk tjeneste, og som lengter etter å erfare og vokse i å høre Gud tale inn i ditt eget og andres liv. Du trenger ikke å kjenne på at du er spesielt utrustet eller kalt til profetisk tjeneste.

 

England?

Kurset arrangeres i Bath City Church, i England.  De siste årene har vi hatt litt kontakt med Liz Evans, som er en del av staben i denne kirken. For å reise til Bath må du fly til London, og så bruke bakketransport (buss, bil eller tog) til Bath. Kurset blir holdt på engelsk, og er åpent for alle.

 

Påmelding og pris?

Vi prøver å få til en samlet påmelding og reise til kurset. Ber dere derfor om kontakte Kjetil på telefon 92 01 02 78 eller epost andersen.kjetil@gmail.com hvis dere er interessert i år reise.

Frist for å melde interesse til Kjetil er 13. februar. Hvis du ikke melder interesse før dette kan du fremdeles reise på kurset, men du er ikke garantert å få reise sammen med oss andre hvis vi for eksempel velger å leie en minibuss eller lignende i England:)

Pris for konferansen er £65 per person, pluss transport og overnatting.

 

Les mer på Bath City Church sin hjemmeside.