Guds hjerte og plan for nasjonene er at alle skal få muligheten til å kjenne hvem han er, og bli velsignet av ham. Misjonsbefalingen blir ikke fullført hjemme på Jørpeland eller Tau, men først når ALLE folkeslag er gjort til disipler. Det er derfor vår glede, mulighet og plikt til å arbeide for at evangeliet skal bli kjent over hele jorda.

 

I sommer har du mulighet til å bli med på en kort misjonstur arrangert av Ungdom i Oppdrag. Formålet med turen å arbeide  på at lokalt misjonsarbeid i utlandet slik at lokalbefolkningen blir velsignet, samtidig som at vi selv får muligheten til å kjenne på hvordan det kan være å arbeide som misjonær i utlandet.

 

Hele turen varer omtrent to uker, inkludert en treningsleir i Norge. En trenger ingen erfaring fra tidligere turer eller lignende arbeid for å bli med. Det blir mulighet for å bruke sine egne interesser, talenter og nådegaver der vi reiser. Det betyr i praksis at du for eksempel får muligheten til å arbeide med barn, ungdom, idrett, praktisk hjelpearbeid eller forkynnelse.

 

Treningsleir blir fra onsdag 26. juni til lørdag 29.juni.
Outreach blir fra lørdag 29.juni til tirsdag 9.juli.

Landet som skal reises til er foreløpig ikke satt enda, men aktuelle land er Latvia, Estland, Romania og Moldova.

Her er en video som ble laget i 2010 da vi reiste til Estland.

 

Les om fjorårets tur til Romania her.

Mer informasjon fra Ungdom i oppdrag finnes her.

Last ned brosjyren her.

 

 

Tar du eller din huskirke utfordringen?