Tid: Onsdag 15.02.2023 klokken 16:30 – 18:00

Sted: Kraftverket v/Bedehuset på Jørpeland

I Strand huskirker tror vi at livet med Jesus leves i hverdagen med alt det den inneholder. Om en leser evangeliene så skjer enormt mye av det Jesus gjør og sier i forbindelse med et måltid. Vi har tro på at måltider i hverdagen der en inviterer hverandre inn er en genial plass for å bli bedre kjent med hverandre og andre. Derfor gleder vi oss nå stort til å komme sammen og ha felleskap rundt et måltid hver måned. Dette er en plass for å ha det gøy, bygge relasjoner, ha de gode samtalene og invitere inn hvem som helst. Det blir mat, prat og garantert god stemning.

BLI MED OG INVITER GJENE EN, TO ELLER TI VENNER 😀

Vi ønsker å gjøre dette sammen og derfor ønsker vi å fordele hvem som tar med mat for hver gang, og hverm som handler, rydder til og rydder etterpå. Det å tjene hverandre på denne måten har en stor verdi i seg selv. Har du lyst å ta med mat, eller være med å hjelpe på andre måter, skriv deg på i google docs dokumentet under, eller gi beskjed til Marita Fjelde på 915 24 512.

Vi ønsker at flest mulig melder seg på slik at det er forutsigbart hvem som kommer. Du melder det på ved å skrive deg på i google docs dokumentet som er linket til nederst her. Vi oppretter da også en messengergruppe for de som melder seg på og som er på messenger.

Ta gjerne kontakt med Marita eller Arne Dalehaug (95786454) om du har spørsmål eller kommentarer.

Link til å melde seg på og bidra på ulike måter.

MERK: Det er to faner for de to ulike skjemane i excelarket:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HnxjA5XT3glQqDs2BohMcrBaqj0gFock/edit?usp=share_link&ouid=105579392008867747146&rtpof=true&sd=true