Lovsangskveld 20. april

by Jason Rutel

 

Søndag 20. april kl 19.30 kommer vi sammen for å lovsynge Jesus på Jørpeland Bedehus. Dette blir ikke et vanlig møte, men en avslappet og uformell samling med fokus på oppstandelsen og håpet som ligger i den.

Det blir ikke tale, men rom for å dele bibelvers og refleksjoner rundt oppstandelsen. Vi bruker mesteparten av tiden i lovsang sammen. Jesus er ikke død, han sto opp og lever i dag. Dette er verdt å feire.

Velkommen 🙂

 

Tidlig om morgenen den første dagen i uken, mens det ennå er mørkt, kommer Maria Magdalena til graven. Da ser hun at steinen foran graven er tatt bort. Hun løper av sted og kommer til Simon Peter og den andre disippelen, han som Jesus hadde kjær, og hun sier: «De har tatt Herren bort fra graven, og vi vet ikke hvor de har lagt ham.» Da dro Peter og den andre disippelen ut og kom til graven. De løp sammen, men den andre disippelen løp fortere enn Peter og kom først. Han bøyde seg fram og så linklærne ligge der, men gikk ikke inn i graven. Simon Peter kom nå etter, og han gikk inn. Han så linklærne som lå der, og tørkleet som Jesus hadde hatt over hodet. Det lå ikke sammen med linklærne, men sammenrullet på et sted for seg selv. Da gikk den andre disippelen også inn, han som var kommet først til graven. Han så og trodde. Fram til da hadde de ikke forstått det Skriften sier, at han måtte stå opp fra de døde. Disiplene gikk så hjem.

Joh 20:1-10

Døden er oppslukt, seieren vunnet.
Død, hvor er din brodd?
Død, hvor er din seier?

1Kor 15:54b-55

Bilde av Jason Rutel