Det er en del som skjer i og rundt felleskapet vårt, så her kommer informasjon og noen spørsmål om du kan og vil være med å bidra på noen områder. Og husk, alt dette skjer fordi vi har et ønske om at Jesus Kristus skal være vårt sentrum og utgangspunkt i hjemme, hverdagen og at alle rundt oss skal få erfare hans kjærlighet!

Radargrupper:
 
Radargrupper er noe av det viktigste vi holder på med. Vi vet at det er en del radargrupper i felleskapet vårt, og dette er nydelig. Før hadde vi en oversikt over dette, men det har vi ikke hatt etter korona-perioden. Det hadde vært veldig kjekt å fått en tilbakemelding fra alle dere som er i radargrupper på navn og mailadresser, slik at vi kan få en oversikt, send dette til Arne Dalehaug på mail, messenger eller SMS. På denne måten kan vi dele informasjon og ressursser og hjelpe hverandre i vandringene vi har.
Lurer du på hva radar er eller du ønsker å bli med i en radargruppe, så ta kontakt!

Nytt styre/lederteam: 
 
Vi hadde sist uke valg av nytt styre etter omorganisering som vi tidligere har skrevet om. Det nye styret er som følger:
Astrid Norland – Kjetil Andersen – Andres Jøssang – Torbjørn Fjelde – Marita Fjelde – Cathrine Vestbøstad – Vidar Laugaland.
Utrolig godt å inspirerende å ha med seg en så god gjeng i lederskapet. Ta dem gjerne med i bønn i tiden fremover.
Weekend:
 
Det er nå nærmere 90 påmeldte til weekend, utrolig kjekt! Vi har nå booket hele leirstedet for helgen og har derfor plass til enda flere. Er du i tenkeboksen så BLI MED, eller tips andre om å melde seg på. Link til påmelding og oppdatert program er under:
Møte med Øyvind Benestad fra stiftelsen MorFarBarn:
 
Søndag 24. september 17:00 – 19:00 blir det et felleskirkelig møte for alle forsamlingene på Jørpeland med overskriften «Kristentro i møte med radikal kjønnsideologi», et stort og viktig tema som Benestad formidler på en tydelig og samtidig omsorgsfull måte. Sett av tidspunktet og bli med. Her bidrar alle menighetene med litt, vi trenger følgende, meld fra til Arne Dalehaug om du kan hjelpe til med noe av følgende:
– to personer som kan møte opp 30 min før for å ordne til (sette frem stoler, koke kaffe o.l.)
– en som kan ta med kake eller fruktfat
Stiftelsen Kraftverket:
Vi bruker lokalene til Kraftverket både til større og mindre samlinger og de ønsker nå gjerne at vi har med en representant i styret der. Dette er en god mulighet for å bidra inn i Kraftverket, men også kunne påvirke hvordan det blir utformet og brukt. Hadde vært utrolig bra om vi hadde fått inn en person her som kjenner at dette hadde vært en god ting å bidra med. Meld også her fra til Arne Dalehaug om du kan være med.
 
Minner til slutt om neste samling etter weekend som blir hverdagsmiddag 04.10.2023. Sett av ettermiddagen, så kommer vi tilbake med mer informasjon etterhvert. 
 
Alt godt,
Stab v/Arne
Vår visjon: Jesus Kristus i hjemmet og hverdagen. Jesu kjærlighet ut til alle
Våre veivisere: Elsket – Sendt – Familie – Hverdagslig – Fundament
«Som menighet vil vi trene, utruste og sende ut disipler til vårt nærmiljø og andre steder i Norge og verden»
www.strandhuskirker.no