Det nærmer seg påske og noen har kanskje tjuvstartet påskeferien i finværet. Vi håper alle får en fin påske der dere er og uansett hva dere gjør. Og det som er så fint er at en kan feire det Jesus gjorde for oss i påsken uansett hvor en er, om det er hjemme, på en gudstjeneste eller på hytta. “For hvor to eller tre er samlet i mitt navn, der er jeg midt iblant dem.” Matt 18:20. Så inviter gjerne folk hjem eller stikk innom hverandre!

Etter påske er det en det som skjer i i vårt felleskap og vår bevegelse. Målet vårt er at alt vi gjør skal hjelpe oss retning det Gud sier og har gitt oss, som vi blant annet har oppsummert i “Jesus Kristus i hjemmet og hverdagen. Jesu kjærlighet ut til alle”, og “Som felleskap vil vi trene, utruste og sende ut disipler til vårt nærmiljø og andre steder i Norge og verden”. Bli med og få gjerne med andre på følgende:

14 – 15 april. Læringsfelleskap i Sauda.

Vi er så heldige å få stå sammen med mange flere som ønsker det samme som oss. En gang i halvåret møtes vi for å tilbe Gud, lære av og inspirere hverandre og sende hverandre ut. Det er blant annet med folk fra Sauda, Flekkefjord, Stavanger, Rennesøy, Hjelmeland, Fredrikstad. Bli med! Les mer og meld deg på her:

Påmelding læringsfelleskap i Sauda

19 april (ettermiddag) – Hverdagsmiddag på Kraftverket

Vi fortsetter med hverdagsmiddag på Kraftverket! Det var stor suksess sist gang og vi håper du blir med, og gjerne tar med andre. Vi trenger også at folk er med å tar med middag eller er med å lager til / rydder. For å vite ca hvor mange som kommer ønsker vi også at flest mulig melder seg på. Skriv inn i dokumentet (link under) om du kan være med å bidra eller for å melde deg på! Eventuelt kan du kontakte Marita Fjelde på 915 24 512.

Påmelding og oppgaver for hverdagsmiddag

21 april (kveld) – Nye vinger (åpent for alle)

VI har nå hatt Nye vinger (“mini-disippeltreningsskole i samarbeid med UiO) et halvt års tid med 60 påmeldte. Dette er nå ferdig, men det har vært så bra at vi ønsker å ta en del av dette videre der det ikke kreves påmelding! Så en fredagskveld i måneden blir det samling der vi har lovsang, bønn, god undervisning og lærer av Gud og hverandre! Det har vært utrolig gode samlinger som vi håper flest mulig blir med på fremover.

Håper å se dere alle 🙂

Ta kontakt om dere har noen spørsmål eller kommentarer.

Hilsen stab ved Marita og Arne.