godhet

Første uken i juni skal Strand huskirker sammen med de andre menighetene på Jørpeland arrangere «Godhet Jørpeland», som er en videreføring av godhetsfestivalen i Stavanger. Mandag til fredag kl. 17-21 ønsker vi å mønstre til en stor dugnad der vi viser godhet ved å male hus, hjelpe til i hagen, rydder nærmiljø, setter i stand lekeplasser og vasker biler. Målgruppen er eldre, aleneforsørgere og våre nye landsmenn.

 

Dette er en knallgod anledning til å være gode nyheter for byen og enkeltmennesker. Ved å sette av en uke i året til å vise godhet ønsker vi å stimulere til at praktisk godhet kan bli en vane for oss hele året. Jeg oppfordrer dere til å ta en pause fra vanlige huskirke-samlinger og grupper denne uka, og heller melde dere for oppdrag. Dette er god teambuilding og etter Guds hjerte.

 

Er du klar for innsats? Meld deg selv eller hele huskirka på hos Mette Boye tlf 47024185 eller Olav Vestbøstad tlf 91627768. Dere velger selv hvor mange dager dere vil være med. Fordeling av oppgaver og viktig informasjon blir gitt i kafeen på Kraftverket torsdag 23. mai kl 19.00.

 

Vet du om mennesker med hjelpebehov? Meld inn behovene til Mette Boye tlf 47024185 eller Olav Vestbøstad tlf 91627768. Alt fra hagearbeid og husmaling, til å gjøre praktiske ærend er aktuelt.

 

Trykk her for å lese godhetsfestivalens visjonsdokument

Besøk www.godhet.no for mer informasjon om konseptet.

Sjekk ut reklamefilmen for Godhet 2012 for å få en smak av hva Godhet Jørpeland 2013 blir:

Vi snakkes 😉