I de årene vi har drevet huskirker har vi alltid kjent på et behov for å komme sammen på tvers av gruppene våre for å bedre kjent med Gud og hverandre. Vi har hatt flere forskjellige typer samlinger for storfellesskapet, men også for ledere og frivillige. Dette ønsker vi også å legge til rette for i høst, og legger derfor opp til fire kvelder for ledere og folk som kjenner de har lyst til å bli inspirert og ta imot ekstra påfyll.

Vi bygger videre på huskirke-fundamentet, og tror at det nye livet som kristne kan flyte naturlig og få næring i små fellesskap som lever for noe større. I Strand er det også flere andre som ønsker å jobbe for visjonen om levende reproduserende småfellesskap, blant annet i Jørpeland menighet. Vi tror vi har mye å lære av hverandre, og går derfor sammen med flere av disse husgruppene når vi arrangerer disse kveldene i høst. Staben i Strand huskirker kommer sammen med noen fra ledergruppa til Jørpeland menighet til å forme innhold og rammer for opplegget. Vi tror dette kan bli veldig bra!

 

Samlingene blir den første onsdagen i måneden fra og med september:

  • 5. September
  • 3. Oktober
  • 7. November
  • 5. Desember

Tidspunkt blir kl 20.00-22.00. Vi spiser litt enkel kveldsmat sammen fra kl 19.30.

 

Vi inviterer dermed alle som ønsker å bli med på Drivhuset 2018. I utgangspunktet ønsker vi at du forplikter deg til å være med på minst 3 av 4 kvelder. Påmelding innen 31. august på https://www.checkin.no/event/16661/drivhuset