En helt ny samling i Strand Huskirker regi.

Tradisjonelt sett er barn på søndagsskole samtidig som de voksne får undervisning. På familiesamlingene vil barn og voksne være sammen under hele samlingen, dette har vi store forventninger til.

En typisk familiesamling er tilpasset barn, og kommer til å bestå av lovsang, kort undervisning, nattverd* + bønn* i mindre grupper og masse lek og konkurranser.

Vi håper at det skal bli fint for voksne og barn å få dele nattverd, be sammen, høre samme undervisning og ha det gøy med konkurranser og lek! Og at opplevelser av å være sammen om dette kan være med på å skape enda mer plass for Jesus i hjemmet, hvor det virkelige livet leves.

Familiesamling kommer i tillegg til Storsamling som begge blir arrangert en gang i måneden.

Vi gleder oss til å ha en søndag hvor familien er i sentrum og hvor vi kan se og heie på barna.
Alle er velkomne på familiesamling, om du har små unger, store unger, ingen unger, om du kommer alene, er ung eller gammel! Vi i huskirkene er en stor familie😄

 

Nattverd og bønn:
Under nattverd og bønn kommer vi til å sitte i grupper på ca 12 personer. Vi kommer til å ha et fat med brød og vin (druejuice) som blir sendt fra person til person i ringen. Dersom foreldre ikke ønsker nattverd for sine barn så sendes fatet videre (dette gjelder også for andre som ikke ønsker nattverd), de som ønsker det kan be en velsignelse over barnet i stedet.
Like etter nattverden har vi noen minutter til bønn i samme «ring», er det kanskje noen barn, familier eller andre som ønsker en kort forbønn? Dette blir fint!
Supert om barna kan sitte sammen med sine foreldre gjennom familiesamlingen, spesielt med tanke på seksjonen med nattverd og bønn.